Open the door………

Jo da, jeg har en veldig moderne lås på døren min.  Jeg kan låse og lukke døren via mobilen fra uansett hvor jeg befinner meg i verden.  Den er koblet sammen med alarmsystemet også.  Veldig artig.  Jeg kan se hvem som har låst opp, og når de gjorde det.  Ingen nøkkel, bare kode. Et skikkelig bra leketøy.

Helt til i går kveld!!  Da jeg låste døren før jeg skulle gå til sengs var det sannelig en damestemme, fra låsen, som sa på engelsk:  Welcome!!  Hva i all verden skjer ?  Jo jeg ble litt engstelig .  Jeg har hatt denne dørlåsen i over et år, og aldri før har der vært noe damestemme i låsen som har ønsket meg velkommen når jeg låste for kvelden….Hun burde jo heller ha sagt godnatt!

Jeg tusla ut i kjøkkenet og fant fram bruksanvisningen.  Leste vel og lenge fant ut at jo kanskje det var dårlig batteri, eller var ikke sikker.  I min flotte app på mobilen stod det feil klokkeslett på når jeg låste, så kanskje det var internett som det var noe galt med?  Klokka nærmet seg 2400 så det var jo bare en ting å gjøre, vente til i morgen.  Heldige meg som bor i første etasje ihvertfall…..kan jo klare å komme meg ut fra balkongen.  Men jeg tenkte veldig på Rema 1000 og den berømmelige reklamen..Det enkleste er ofte det beste.

Jeg var ganske bestemt på at nei nå skulle jeg sette tilbake den vanlige låsen, med nøkkel.  Akkurat som naboen i reklamen.

Morgenen kom, og damen i låsen var borte.  Jeg kunne låse opp, og jeg kunne låse døren igjen uten at noen ønsket meg velkommen.  Men såååå, jeg skulle en tur på butikken.  Da jeg låste etter meg så jeg noe rødt som lyste, på låsen og sannelig hørte jeg en damestemme som mumlet noe også……ble litt skeptisk igjen.

Så hjem igjen, og det var noe rart da jeg skulle låse opp, damen var der igjen, og jeg måtte prøve koden et par ganger før jeg fikk opp døren.  Jeg hadde min søster på besøk, og da hun skulle gå låste vi døren først for at hun skulle høre dette kvinnemennesket som satt inne i låsen min og ønsket oss velkommen…..

Så kom det verste, Vi fikk ikke åpnet døren igjen før etter ganske mange forsøk….Da ble jeg svett, og engstelig.  fikk nå endelig åpnet og sluppet min søster ut.  Fram med bruksanvisningen igjen, tilkalle yngre krefter i form av en sønn, og sammen ble vi enig om at her måtte det byttes batteri.  Helt vanlige batteri.  

Med nye batterier ble den engelske damen fullstendig borte, og ikke lyste det rødt heller, på utsiden.

Så hva er moralen her da?  Det enkleste er ofte det beste?  Jo det er noe i det.  Men det er enkelt dette også, hvis man bare passer på å følge med på batterilys som blinker rødt feks.  FØR dette kvinnemennesket begynner å prate i dørlåsen.  Og moral nummer to:  I dagens samfunn og i dagens hus og leiligheter er det veldige mange batterier som skal skiftes både her og der.  Tror jeg lærte litt i dag.  Men alvorlig talt, kunne ikke dette kvinnemennesket som satt der inne i låsen min ha sagt Battery low istedefor Welcome??

Vil du følge bloggene mine, du finner eljosbloggen Her: 

Og så må jeg bare legge til min yndlingsreklame, og her er den:

Reklame

7 kommentarer om “Open the door………

  1. Tusen takk for tipset det der kommer jeg sikkert til å oppleve. Da vet jeg det at har den norske dama fløtta ut da er det batteriskifte. Jeg har et 9volt batteri i bilen i tilfelle for det kan man jo bruke fra utsiden. Men så var det fjernkontrollen til bilen …………den er inne i huset :-)) Jeg har bil uten nøkkel. Har lagt deg til på Bloglovin så ser jeg når du har neste tips.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s