Ny rullestol

 

Jo da, det blir nok ny stol, etterhvert. Det er kanskje dårlig gjort å brette dette ut, gni det inn ett eller annet sted.  Det er slett ikke for å henge ut noen, det er bare systemet det må være noe galt med.  Noe må være galt……..Dere må vel være enig i det?

Det er en ny generasjon elektrisk rullestol.  Den veier kun 26 kg.  Den er enkel å legge sammen og enkel å  «slå ut» igjen.  Den er enkel å ta med i bil, eller på flyreiser.  Den har en rekkevidde på 30km på en lading.  Farten er 6,5 km/t.  Minus er at det er ikke så lett å henge bæreposer, ryggsekk etc bak på ryggen.  Blir kanskje vanskeligere å dra på butikken og handle mat.  men det finnes nok en løsning på det også.  

Lett å slå sammen

Kjekt å ha, til flybagasje feks

Jeg la inn søknad på denne stolen i oktober.  Rundt juletider ringte jeg til hjelpemiddelsentralen her på stedet og fikk beskjed om at det ikke ble foretatt noe med dette før det nærmet seg vår.  Sånn i mars kunne jeg vente å høre noe.   Vel vel, vinteren er vel ikke rullestoltid, men jeg hadde nå planlagt å få denne stolen for å bruke innendørs for det meste da.

I dag, 16. april har jeg hatt besøk av leverandøren og min representant fra hjelpemiddelsentralen.   Jeg har prøvekjørt stolen, jeg klarte det jeg skulle klare for å få en slik stol…..og levering?   Jo, i juni omtrent.  Dvs det vil ta 8 mnd fra jeg første gang søkte og til jeg får den.  Og leverandøren sier at de har på lager, ja da, det er ikke der det stopper……..men uansett, jeg gleder meg til jeg endelig får den, hvis jeg får den……

 

Det må være noe galt et sted……..

 

#rullestol #eloflex 

En kommentar om “Ny rullestol

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s